Ιατρικός εξοπλισμός και αναλώσιμα

Το τμήμα ιατρικού εξοπλισμού και αναλωσίμων, M.C.S., της Φαρμασέρβ- Λίλλυ ΑΕΒΕ ξεκίνησε την λειτουργία του το 1987 ενώ το 2001 πιστοποιήθηκε κατά ISO 9001.

Για 2 και πλέον δεκαετίες παρέχουμε ιατρικές λύσεις στους επαγγελματίες υγείας μέσω ιατρικού εξοπλισμού και αναλωσίμων προϊόντων.

Διαθέτουμε εξειδικευμένη ομάδα πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης, τμήμα επισκευών και αποθηκευτικές εγκαταστάσεις ενώ διανέμουμε τα προϊόντα μας με ιδία μέσα.

Διατηρούμε δυναμικές συνεργασίες με σημαντικούς κατασκευαστές της παγκόσμιας βιομηχανίας ιατροτεχνολογικών και υγειονομικών προϊόντων τους οποίους και αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά.

Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα και φέρουν CE mark.

Αυτομετάγγιση, αιμαφαίρεση, αιμόσταση

Για περισσότερα από τριανταπέντε χρόνια, ο Αμερικάνικος οίκος HAEMONETICS αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην τεχνολογία επεξεργασίας αίματος, καθώς διατηρεί πρωτοποριακό ρόλο στην εισαγωγή αυτοματοποιημένων συστημάτων συλλογής αίματος και των παραγώγων του, σε οργανισμούς υγείας. Παράλληλα αναπτύσσει συστήματα αιμοδιάσωσης για αιματηρά χειρουργεία, στοχεύοντας στην βελτιστοποίηση των διαδικασιών που διέπουν την διαχείριση του αίματος.

Η HAEMONETICS δεν περιορίζει τον ρόλο της, στην κατασκευή συσκευών και αναλωσίμων, αλλά μέσω επένδυσης στην έρευνα και στην ανάπτυξη της τεχνολογίας επεξεργασίας αίματος, έχει αναβαθμίσει το ρόλο της παρέχοντας ψηφιακές πλατφόρμες διαχείρισης και συμβουλευτικές υπηρεσίες στους ενδιαφερόμενους φορείς.(Κέντρα Αιμοδοσίας, Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών, Νοσοκομεία, Χειρουργικά τμήματα).

Ο εκσυγχρονισμός και η βελτιστοποίηση της διαχείρισης του αίματος αποτελεί βασικό άξονα, ο οποίος διαγράφεται από δύο βασικά σημεία:

 • «Μπορούμε να αποφύγουμε την μετάγγιση σε έναν ασθενή ο οποίος δεν την χρειάζεται»
 • «Παρέχουμε το «σωστό» προϊόν αίματος την κατάλληλη στιγμή, για τον ασθενή που τo χρειάζεται»

Οι άνθρωποι που εργάζονται στον χώρο της υγείας, έχουν ως στόχο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους ασθενείς. Η διαχείριση αίματος αποτελεί κρίσιμο παράγοντα στην επίτευξη του παραπάνω στόχου, καθώς ο μέσος όρος ηλικίας ανεβαίνει και η ζήτηση σε αίμα αυξάνεται, ενώ η αλυσίδα παροχής αίματος δεν αποδίδει ώστε να καλύψει τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες για σωστή υγειονομική περίθαλψη.

Οι συσκευές της HAEMONETICS αυτοματοποιούν την συλλογή και επεξεργασία του αίματος από αιμοδότες, εξειδικεύοντας την συλλογή μόνο των απαραίτητων παραγόντων(ερυθρά αιμοσφαίρια, πλάσμα, αιμοπετάλια) αυξάνοντας την ασφάλεια των αιμοδοτών και την απόδοση των κέντρων αιμοδοσίας.

Παράλληλα τα συστήματα αιμοδιάσωσης προσφέρουν μεγάλο κλινικό όφελος για τους ασθενείς οι οποίοι αποφεύγουν τις ετερόλογες μεταγγίσεις και τις σχετιζόμενες με αυτές επιπλοκές, αλλά και οικονομικό καθώς μειώνονται δραστικά οι απαιτούμενες μονάδες μετάγγισης συμβάλλοντας στην βελτίωση της διαχείρισης του αίματος και της μείωσης του ποσοστού αναβληθέντων επεμβάσεων.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 1. ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ
  • ACP® 215
   Σύστημα αυτόματης πλύσης ερυθρών αιμοσφαρίων –γλυκερινοποίησης-απογλυκερινοποποίησης 

  • MCS®+
   Σύστημα πολλαπλής συλλογής παραγόντων αίματος(αιμοπεταλία-πλάσμα-ερυθρά αιμοσφαίρια)

  • PCS®2
   Σύστημα αυτόματης συλλογής πλάσματος

   


 2. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΕΤΑΓΓΙΣΗΣ
  • cardioPAT®
   Σύστημα περιεγχειρητικής συλλογής αίματος για καρδιοχειρουργικά περιστατικά 

  • OrthoPAT®
   Σύστημα περιεγχειρητικής συλλογής αίματος για ορθοπαιδικά χειρουργεία

  • Cell Saver® 5+
   Σύστημα διεγχειρητικής συλλογής αίματος για αγγειοχειρουργικά και θωρακοχειρουργικά περιστατικά

  • SmartSuction Harmony®
   Ειδική αντλία αναρρόφησης με αυτόματη ρύθμιση της υποπίεσης

 3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΙΜΟΣΤΑΣΗΣ

 4. Sealer & Shakers

 


Διαγνωστικός εξοπλισμός πρωτοβάθμιας φροντίδας

H Welch Allyn βοηθά τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και όλους τους επιστήμονες παροχής υπηρεσιών υγείας αναπτύσσοντας πρωτοποριακά προϊόντα, καινοτόμες τεχνολογίες και λύσεις αιχμής, με σκοπό την κλινική αξιολόγηση περισσότερων ασθενών, την διάγνωση περισσότερων κλινικών παραμέτρων και την παροχή καλύτερης ποιότητας ζωής. Παραμένει σε ηγετική θέση από το 1915, έχοντας θέσει τα πρότυπα της βιομηχανίας ιατρικού εξοπλισμού, ακολουθώντας μια εξελικτική πορεία με σημαντικούς σταθμούς, όπως αυτή για την πρώτη χρήση οπτικών ινών σε διαγνωστικά συστήματα ήδη από το 1960.

 

Πρωτοβάθμια περίθαλψη  

 

Η Welch Allyn, στοχεύει στην βελτίωση της «πρωτοβάθμιας περίθαλψης»-ιδιωτικά ιατρεία, τμήματα επειγόντων περιστατικών, κλινικές-όπου το 95% των περιστατικών περιθάλπεται με μόλις το 5% των απαιτούμενων παροχών. Για σχεδόν 100 χρόνια, η Welch Allyn διατηρεί συνδεδεμένο το όνομα της με την παροχή των πιο εξελιγμένων τεχνολογιών και λύσεων στον τομέα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης. 

 

Κατάλογος προϊόντων Κατηγορίες προϊόντων
    Βασικός διαγνωστικός εξοπλισμός
Ευρεία γκάμα διαγνωστικών συσκευών
της Welch Allyn .
Καινοτόμες λύσεις και εξέλιξη 100 ετών
View All
 
   Στηθοσκόπια
Προϊόντα ασυναγώνιστης ακουστικής
καθαρότητας και απόδοσης.
View All
 
   Μέτρηση πίεσης
Πλήρης γκάμα προϊόντων τελευταίας
 τεχνολογίας με απόλυτη αξιοπιστία
και αντοχή.
View All
 
   Καρδιολογικά-σπιρομετρία
 Η Welch Allyn προσφέρει ευέλικτα και
 φιλικά διαγνωστικά συστήματα, με
με στόχο την υψηλή απόδοση στην
διάγνωση.
View All
 
   Θερμόμετρα
Προϊόντα που συνδυάζουν την ταχύτητα
 της τυμπανικής θερμομέτρησης
με την απόδοση και την αξιοπιστία
μασχαλιαίας, στοματικής και
πρωκτικής θερμομέτρησης
View All
 
   Μόνιτορ και συστήματα παρακολούθησης φυσιολογικών
παραμέτρων

Τα μόνιτορ  της Welch Allyn προσφέρουν
 ένα ολοκληρωμένο δίκτυο εξαιρετικά
 ευέλικτων και οικονομικών λύσεων,
στην παρακολούθηση
των ζωτικών παραμέτρων.
View All
 
   Απινίδωση
Εύκολη και σίγουρη λύση στην εφαρμογή
αυτόματης εξωτερικής  απινίδωσης.
View All
 
   Φωτισμός
Φωτισμός υψηλής απόδοσης και διάρκειας.
View All
 
   Γυναικολογία
Διαγνωστικά συστήματα  Welch Αllyn
και αναλώσιμα
View All
 
   Ενδοσκοπικά Συστήματα
Ενδοσκόπια-Ορθοσκόπια-Πρωκτοσκόπια.
View All
 
   Ανταλλακτικά
Ανταλλακτικά και αναλώσιμα για όλα τα
προϊόντα της Welch Allyn.
View All
 

 

 


Αντλία ινσουλίνης
 
 
   
  Σετ έγχυσης Cleo90 μοναδικά πλεονεκτήματα
 
Διαβάστε για τον καθετήρα CleoTM 90 

 


Υψηλής ποιότητας αναλώσιμα εργαλεία βιοψίας

Η Εταιρία

Ο Γερμανικός οίκος Somatex εξειδικεύεται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την προώθηση υψηλής ποιότητας ελάχιστα επεμβατικών αναλωσίμων, για τομείς όπως η διαδερμική σπονδυλοπλαστική, ογκολογία, μαστογραφία, προγεννητικός έλεγχος και ακτινοπροστασία. Η δραστηριότητα της Somatex χαρακτηρίζεται από:

«Σταθερότητα στην καινοτομία προϊόντων»

Η Somatex, στοχεύει στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων και προϊόντων, με βάση τις ακριβής ανάγκες των ιατρών. Από το 1992, η εταιρία συνεχώς αναπτύσσει νέες θεραπευτικές προσεγγίσεις, σε στενή συνεργασία με ιατρούς, νοσοκομειακά ιδρύματα και πανεπιστημιακές κλινικές, τις οποίες μετουσιώνει σε εξειδικευμένα προϊόντα.

VIDEO - ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΣΤΟ

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αντιγραφή και η διάθεση με οποιονδήποτε τρόπο του συγκεκριμένου υλικού ολικά, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη γραπτή άδεια της δικαιούχου Εταιρείας.

Μέθοδοι και αναλώσιμες συσκευές, οι οποίες επιτρέπουν ελάχιστα επεμβατικές εξετάσεις στους ασθενείς, με την χρήση απεικονιστικών συστημάτων όπως X-ray, CT, MRI, Mammography και US, καθώς και θεραπευτικές λύσεις, συνθέτουν μία πλήρη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας και ανταγωνιστικού κόστους.

Βελόνες βιοψίας

Καθετήρες παροχέτευσης

Αιματολογία/Ογκολογία

Θεραπεία Laser -LITT

Μαστογραφία


Προγεννητικός Έλεγχος

 • Βελόνες αμνιοκέντησης
 • Βελόνες λήψης τροφοβλάστη


Ειδικά προϊόντα


Σπονδυλοπλαστική


Συμβατές  για Μαγνητικό τομογράφο


Σημαντήρες δέρματος, απεικόνισης ανατομικών σημείων και περιοχών, μέσω απεικονιστικών συστημάτων (X-ray, CT, MRI)

H Beekley είναι Αμερικάνικη εταιρεία ιατρικών αναλώσιμων υλικών, με τα οποία βελτιώνονται οι ακτινοδιαγνωστικές μέθοδοι και επικοινωνία μεταξύ διαφορετικών τμημάτων σε έναν ιατρικό οργανισμό/φορέα.

Τα προϊόντα της εταιρείας BEEKLEY είναι ειδικά σχεδιασμένα για την διαχείριση χειρουργικών δειγμάτων με σκοπό την βελτίωση της συνεργασίας των Χειρουργικών, Ακτινολογικών και Παθολογικών τμημάτων. Οι συσκευασίες μεταφοράς των χειρουργικών δειγμάτων της BEEKLEY εξασφαλίζουν ασφαλή και πλήρη μεταφορά. Παρέχουν δε, εξαιρετική ποιότητα στην απεικόνιση και άμεση αναγνώριση στο ακτινογραφικό φιλμ

Οι επιδερμικοί δείκτες(MAMMOGRAPHY SPOTS) της εταιρίας BEEKLEY χρησιμοποιούνται σε χιλιάδες Νοσοκομεία και κέντρα Μαστού στην Αμερική, με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών υγείας, διαμέσου καλύτερης επικοινωνίας μεταξύ των Ακτινολόγων, Χειρουργών κ΄ Παθολόγων.

Με τους εν λόγω δείκτες είναι δυνατή η ταυτοποίηση ανατομικών περιοχών όπως :

 1. Θηλές
 2. Ψηλαφητές μάζες
 3. Χειρουργικές τομές
 4. Εξέχουσες ελιές

 

Αντιμετωπίστε την πρόκληση!

 

Τα προϊόντα της BEEKLEY για CT κ΄ MRI ταυτοποιούν με ακρίβεια συγκεκριμένες περιοχές ενδιαφέροντος στο ανθρώπινο σώμα, χωρίς να επηρεάζουν την διαγνωστική αξία των εικόνων που παρέχονται από τα παραπάνω συστήματα απεικόνισης.

 • Μαστογραφία
 • CT/MRI/Επιδερμικοί αισθητήρες για όλα τα συστήματα απεικόνισης
 • Βιοψία μαστού
 • Γενική απεικόνιση
 • Ακτινοθεραπεία

Μετρητής σακχάρου «ΖΑΦΕΙΡΙ» και διαγνωστικά τεστ


Η Lobeck Medical LTD είναι μια αμιγώς ελβετική εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής ιατρικών προϊόντων. Από την ίδρυσή της το 1979, έχει θέσει ως στόχο την παραγωγή σύμφωνα με τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα. Η στρατηγική της εταιρείας επικεντρώνεται στην παροχή πρακτικών και εύκολων στη χρήση προϊόντων για την αγορά του διαβήτη και των IVD τεστ αυτοεξέτασης.

Μετρητής σακχάρου ΖΑΦΕΙΡΙ

 

 

 • Μικρή ποσότητα αίματος
 • Εργαστηριακή ακρίβεια σε 5’’
 • Μνήμη 480 μετρήσεων με ημερομηνία και ώρα
 • Αυτόματος υπολογισμός μέσου όρου μετρήσεων 7,14 και 28 ημερών
 • Δωρεάν λογισμικό σύνδεσης με H/Υ

Μετρητής σακχάρου ΖΑΦΕΙΡΙ


Μετρητής σακχάρου GlucoSure Plus

Ο μετρητής σακχάρου GlucoSure Plus παρέχει ευκολία και ταχύτητα σε δύο μόνο βήματα.

Περιγραφή προϊόντος :

 • Εύκολο στη χρήση
 • Αποτέλεσμα σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα
 • Αυτόματη αποθήκευση των 10 τελευταίων μετρήσεων
 • Ελάχιστη ποσότητα 1,5 μL αίματος
 • Αυτόματη ενεργοποίηση /απενεργοποίηση με την εισαγωγή /εξαγωγή της ταινίας
 • Αποτελεσματικότητα και ακρίβεια (Biosensor technology)

Προδιαγραφές :

 • Εύρος μέτρησης
30-550 mg/dL
 • Θερμοκρασία λειτουργίας
18-350C
 • Μπαταρία
Λιθίου 3V
 • Βάρος
64gr

 


Αναλυτές αιμοσφαιρίνης, αιματοκρίτη και γαλακτικού οξέως

Ο Γερμανικός οίκος EKF-diagnostics δραστηριοποιείται στο χώρο των διαγνωστικών συσκευών από το 1990. Σήμερα η EKF κατέχει εξέχουσα θέση σε παγκόσμιο επίπεδο,  με την προώθηση και την υποστήριξη των προϊόντων της, τα οποία ξεχωρίζουν για τις καινοτομίες και τις διεθνείς διακρίσεις.

Την εισαγωγή των πρώτων συσκευών BIOSEN για την μέτρηση γλυκόζης και γαλακτικού οξέως, στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ακολούθησε η παραγωγή των συσκευών μέτρησης αιμοσφαιρίνης Hemo-Control και Hemo-Speed, με ιδιαίτερη επιτυχία στην κάλυψη των αναγκών των κέντρων αιμοδοσίας.

Η ποιότητα και η αξιοπιστία που εξασφαλίζουν τα Γερμανικά προϊόντα και η μακρόχρονη συνεργασία της EKF με την ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ, αποτελούν εγγύηση για την σωστή και διαρκή υποστήριξη των πελατών μας. 

 

Κατάλογος Προϊόντων

 

Μέτρηση Αιμοσφαιρίνης

Ο μετρητής αιμοασφαιρίνης Hemo_Control, μετρά γρήγορα και με ακρίβεια την αιμοσφαιρίνη και υπολογίζει τον αιματοκρίτη, του αίματος.

 

Γενικά Τεχνικά χαρακτηριστικά Περιφερειακά Downloads VisiGuide


 • Αιμοσφαιρίνη και αιματοκρίτης με ένα δείγμα αίματος
 • Μέτρηση το πολύ σε 25 sec.
 • Μόνο 8 µL αίματος
 • Μεγάλο φάσμα μετρήσεων
 • Οθόνη αφής
 • Δεν απαιτεί συντήρηση
 • Κυβέττες
 • Εύκολος και γρήγορος χειρισμός
 • Δεν απαιτεί προετοιμασία
 • Δεν απαιτεί επιπλέον αντιδραστήρια

 

 

 

 

Χρησιμοποιείστε εικονικά το
αιμοσφαιρινόμετρο
Hemo_Control

 

 


Σκαρφιστήρες αίματος

                        

 ΝΕΑ σειρά σκαρφιστήρων αίματος!

   

                                                   Ενημερωτικό Έντυπο





ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

H HTL-Strefa κατασκευάζει σκαρφιστήρες αίματος από το 1995 δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια του χρήστη. Κάθε χρόνο στα νοσοκομεία της Αγγλίας συμβαίνουν περισσότερα από 100.000* ακούσια τρυπήματα από χρησιμοποιημένους σκαρφιστήρες τα δυο τρίτα των οποίων αφορούν στο νοσηλευτικό προσωπικό. Με το κορυφαίο σύστημα επαναφοράς και απόκρυψης της βελόνης οι σκαρφιστήρες της HTL –Strefa αποτελούν μοναδική επιλογή.

*ISIPS – International Sharps Injury Prevention Society

ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΡΕΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

Οι σκαρφιστήρες HAEMOLANCE Plus του οίκου HTL - Strefa έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:

 

 • Αποστειρωμένοι σκαρφιστήρες μιας χρήσεως

 • Σύστημα αυτόματης διάτρησης. Η βελόνα επιστρέφει αυτόματα στο εσωτερικό του σκαρφιστήρα μετά την χρήση της, όπου και παραμένει σταθερά, χωρίς περαιτέρω δυνατότητα εξαγωγής της.

 • Χρωματικός κώδικας για την αναγνώριση του μεγέθους του σκαρφιστήρα

 • Εργονομικός σχεδιασμός και εύκολη ασφαλής χρήση

 • Απλότητα στην χρήση και ασφάλεια, τόσο για τον ασθενή όσο και για τον χρήστη

 • Σκαρφιστήρες για ενήλικες Low Flow (μπλε) με διάμετρο 25G και βάθος διείσδυσης 1,4mm, καθώς και οι σκαρφιστήρες Normal Flow (πράσινοι) με διάμετρο 21G και βάθος διείσδυσης 1,8mm.



 

ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΡΕΣ HAEMOLANCE  

ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ  

Οι σκαρφιστήρες ασφαλείας MediSafe Solo της εταιρείας HTL – STREFA έχουν τα εξής χαρακτηριστικά :

 

 • Αποστειρωμένοι σκαρφιστήρες μιας χρήσης.

 • Η βελόνα βγαίνει και μπαίνει στο σώμα του σκαρφιστήρα, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα να ξαναβγεί, προσφέροντας έτσι ασφάλεια στον χρήστη.

 • Η είσοδος και η έξοδος της βελόνας γίνεται μέσω ελατηρίου πολύ γρήγορα κάνοντάς την ανώδυνη για τον ασθενή.

 • Διαθέτει διάμετρος βελόνης 23G και βάθος διείσδυσης 2mm, ιδανικό για χρήση σε εφαρμογές που απαιτούν ελάχιστη ποσότητα αίματος (μέτρηση σακχάρου) και σε μεγαλύτερη ποσότητα όπως κυβέττες αιμοσφαιρίνης.

   

 

 

ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΡΕΣ MEDISAFE SOLO


 


Εξοπλισμός φροντίδας και θεραπείας νεογνών

Νεογνικός Εξοπλισμός

 

Από το 1976, ο Γαλλικός οίκος MEDIRPEMA διατηρεί ίδιο στόχο :

 

«Παρέχουμε την πρώτη ζεστή αγκαλιά σε κάθε νεογνό….»

 

Η MEDIPREMA, κατέχει ηγετικό ρόλο στην Γαλλία, ακολουθώντας πιστά τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας , σε όλο το φάσμα του νεογνικού εξοπλισμού που διαθέτει. Επιπλέον τα τελευταία 30 χρόνια η MEDIPREMA παρουσιάζει καινοτόμες λύσεις και πρωτοποριακά προϊόντα, αξιοποιώντας την στενή συνεργασία με ιατρικούς οργανισμούς αναδεικνύοντας τις λύσεις εκείνες που πηγάζουν από τα προβλήματα των νεογνολόγων και των νοσηλευτών.

 

Η MEDIPREMA διαθέτει πλήρη γκάμα νεογνικού εξοπλισμού:

 

 


Διαγνωστικά IVD τεστ για την ανίχνευση της γρίππης και του στρεπτόκοκκου

ΤΕΣΤ ΓΡΙΠΗΣ

 

 

 

Το τεστ QuickVue Influenza A+B, ανιχνεύει και ξεχωρίζει τα αντιγόνα του ιού της γρίπης Α και Β, με απευθείας χρήση ρινικού ή/και ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος. Τα αποτελέσματα του τεστ είναι διαθέσιμα εντός 10 λεπτών το πολύ, ενώ το ρινικό επίχρισμα έχει αποτελέσματα με ευαισθησία 94% και ειδικότητα 90% στον τύπο Α.

 

Το QuickVue Influenza A+B test του Αμερικάνικου οίκου QUIDEL, αποτελεί :

 

 • Λειτουργεί με βάση την μέθοδο της ανοσοχρωματογραφίας επί μεμβράνης
 • Η διαδικασία εξέτασης γίνεται σε τρία βήματα με την χρήση αποστειρωμένων στυλεών από τεχνητό μετάξι, οι οποίοι παρέχονται μαζί με την συσκευασία, για την λήψη φαρυγγικού επιχρίσματος. Ο στυλεός τοποθετείται σε ειδική σωληνάριο στο οποίο εκχύνεται ειδικό διάλυμα και εντός 10 λεπτών εξάγεται το αποτέλεσμα χωρίς καμία περαιτέρω διαδικασία
 • Η εκτέλεση της εξέτασης γίνεται σε τρία βήματα και η εξαγωγή αποτελέσματος γίνεται σε χρόνο μικρότερο των 10 λεπτών
 • Παρουσιάζει ειδικότητα 90% και ευαισθησία 94% για τον τύπο Α
 • Παρουσιάζει ειδικότητα 97% και ευαισθησία 74% για τον τύπο Β
 • Ανίχνευση του νέου ιού της γρίπης Η1Ν1.
 • Διατίθεται σε συσκευασίες των 25 τεστ.
   

Διαβάστε τις κλινικές μελέτες

 

 

ΤΕΣΤ ΣΤΡΕΠΤΟΚΟΚΟΥ

 

 

 

Το QuickVue In-Line Strep A test του Αμερικάνικου οίκου QUIDEL, αποτελεί :

 

 • Τεστ για την ταχεία ανίχνευση αντιγόνου Στρεπτόκοκκου ομάδος Α Λειτουργεί με βάση την μέθοδο της ανοσοχρωματογραφίας επί μεμβράνης
 • Η διαδικασία εξέτασης γίνεται σε ένα βήμα με την χρήση αποστειρωμένων στυλεών από τεχνητό μετάξι, οι οποίοι παρέχονται μαζί με την συσκευασία, για την λήψη φαρυγγικού επιχρίσματος.
 • Ο στυλεός τοποθετείται σε ειδική κασέτα στην οποία εκχύνεται ειδικό διάλυμα και εντός 5 λεπτών εξάγεται το αποτέλεσμα χωρίς καμία περαιτέρω διαδικασία
 • Η εκτέλεση της εξέτασης γίνεται σε ένα βήμα και η εξαγωγή αποτελέσματος γίνεται σε χρόνο μικρότερο των 5 λεπτών
 • Παρουσιάζει ειδικότητα 99% και ευαισθησία 92%
 • Διατίθεται σε συσκευασίες των 25 τεστ

 


Ιατρικές συσκευές Doppler

Το τμήμα NICOLET VASCULAR κατασκευάζει ιατρικές συσκευές Doppler, και διαθέτει εκτεταμένη σειρά φορητών και επιτραπέζιων Doppler, για μαιευτικές και αγγειακές εφαρμογές καθώς επίσης και πλήρη φυσιολογικό έλεγχο της Περιφερικής Αρτηριακής Νόσου(PAD).

 

Η NICOLET VASCULAR συνεχίζει την έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων, τα οποία προσφέρουν την πιο εύκολη και αξιόπιστη αγγειακή και μαιευτική παρακολούθηση.

 

Τα προϊόντα:

 

     
 

 


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Ονοματεπώνυμο * :  
E-mail * :  
Θέμα :  
Μήνυμα * :  
  Επιλέξτε για ποιες εταιρείες θέλετε να λαμβάνετε πληροφορίες:
Haemonetics Welch Allyn
Deltec-Cozmo SOMATEX
Beekley Sapphire
Apex EKF
HTL Site MEDIPREMA
QUIDEL NICOLET_VASCULAR
 
Νέα
04/07/2017

Δημοσιοποίηση Μεταβιβαζόμενων Οικονομικών Αξιών
Δημοσιοποίηση Μεταβιβαζόμενων Οικονομικών Αξιών από την ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ σύμφωνα με τις διατάξεις του Άρθρου 66 παρ. 7α του ν.4316/2014, των γνωμοδοτήσεων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων ...

Διαβάστε περισσότερα »
28/02/2017

Νέο προϊόν: Abasaglar (100 μονάδες/ml)


Διαβάστε περισσότερα »