Προϊόντα Εύβιος

Carbosylane

Το Carbosylane είναι ένα άμεσα αποτελεσματικό προϊόν για την πρόληψη και την ανακούφιση των συμπτωμάτων της δυσπεψίας και του μετεωρισμού χάρη στα δύο δραστικά συστατικά του: τη σιμεθικόνη και τον ενεργό άνθρακα.

Η δυσπεψία και ο μετεωρισμός (δηλαδή η παρουσία αέρα στο έντερο) δεν είναι ασθένειες, αλλά αρκετά συνηθισμένες διαταραχές του γαστρεντερικού, οι οποίες συχνά επηρεάζουν έντονα την καθημερινότητά μας. Οι διαταραχές αυτές γίνονται αντιληπτές από το αίσθημα φουσκώματος ενώ εκδηλώνονται με συμπτώματα όπως ήπιος πόνος ή δυσφορία στο άνω ήμισυ της κοιλιάς, ναυτία, ξινίλες και αέρια. Το Carbosylane έχει ένα απλό και πρωτότυπο τρόπο δράσης που συμπεριλαμβάνει δυο κάψουλες ταυτόχρονης λήψης. Μια γαστροδιαλυτή κάψουλα (μπλε χρώματος), η οποία διαλύει τον αφρό στο στομάχι, και μια εντεροδιαλυτή κάψουλα (κόκκινο χρώματος) η οποία απορροφά τα αέρια στο έντερο.

Η δυσπεψία και ο μετεωρισμός (δηλαδή η παρουσία αέρα στο έντερο) δεν είναι ασθένειες, αλλά αρκετά συνηθισμένες διαταραχές του γαστρεντερικού, οι οποίες συχνά επηρεάζουν έντονα την καθημερινότητά μας. Οι διαταραχές αυτές γίνονται αντιληπτές από το αίσθημα φουσκώματος ενώ εκδηλώνονται με συμπτώματα όπως ήπιος πόνος ή δυσφορία στο άνω ήμισυ της κοιλιάς, ναυτία, ξινίλες και αέρια.

Η χορήγηση του Carbosylane δεν απαιτεί ιατρική συνταγή.

Για περαιτέρω πληροφορίες διαβάστε το φύλλο οδηγιών χρήσης.

Επισκεφθείτε το site του Carbosylane στη διεύθυνση www.carbosylane.gr.

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Η ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ.

Φύλλο Οδηγιών Χρήσης
Carbosylane (140+45) mg