Προϊόντα Εύβιος

Yotuel (Λεύκανση Δοντιών)

Γιατί αλλοιώνεται το χρώμα των δοντιών;

Η φυσική απόχρωση του σμάλτου των δοντιών είναι διάφανο λευκό. Με το πέρασμα του χρόνου και λόγω του φαγητού, του ποτού ή του καπνίσματος και αν τα δόντια δεν έχουν την απαιτούμενη φροντίδα, το χρώμα τους αλλοιώνεται και καταστρέφεται.

Η οδοντική πλάκα σχηματίζεται από υπολείμματα τροφών αναμεμειγμένα με σάλιο που εναποτίθενται στο σμάλτο των δοντιών. Ένα πολύ λεπτό στρώμα χρωστικών όπως εκείνες που περιέχονται στον καφέ, στο τσάι, στον καπνό ή στο κρασί κολλάνε πάνω στο σμάλτο των δοντιών και δημιουργείται εκείνο το αντιαισθητικό αποτέλεσμα που καταστρέφει πολλά χαμόγελα.

Πώς ενεργεί η Yotuel;

Η τέλεια φροντίδα των δοντιών δεν εξαρτάται μόνο από το βούρτσισμα των δοντιών μετά τα γεύματα, αλλά επίσης από την χρήση της κατάλληλης οδοντόκρεμας που εξασφαλίζει τόσο τον καθαρισμό όσο και την ταυτόχρονη προστασία του σμάλτου.

Η YOTUEL, χάρη στην διεθνώς καταξιωμένη σύνθεσή της, συνδυάζει την ταυτόχρονη αλληλεπίδραση μεταξύ των δραστικών συστατικών της.  Βοηθάει στην πλήρη καθαριότητα των δοντιών που μειώνει την οδοντική πλάκα που αποτελεί εστία μικροβίων και παράλληλα προλαμβάνει τον σχηματισμό της πέτρας.

Επιπλέον όλες οι οδοντόκρεμες YOTUEL περιέχουν ξυλιτόλη και  100% ενεργό φθόριο, που αποδεδειγμένα δρουν ενάντια της φθοράς των δοντιών και με το τρόπο αυτό το σμάλτο γίνεται περισσότερο ανθεκτικό στη δημιουργία κοιλοτήτων.

Το χαμόγελό σας όμως γίνεται όπλο γοητείας

Η οδοντόκρεμα YOTUEL, βοηθά στη μείωση των δυσχρωμικών κηλίδων που βρίσκονται στην επιφάνεια των δοντιών χωρίς να τα καταστρέφει ενώ παράλληλα διατηρεί τα δόντια υγιή δρώντας ενάντια στη φθορά τους.

Μια καλλυντική λευκαντική οδοντόκρεμα που περιποιείται το σμάλτο.

Η YOTUEL αποτελεί την Premium, ολοκληρωμένη σειρά λεύκανσης και καλλυντικής φροντίδας των δοντιών σε 65 χώρες παγκοσμίως και είναι σχεδιασμένη από τους οδοντιάτρους της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας. Προσφέρει ολοκληρωμένη στοματική υγιεινή, ενώ προστατεύει το σμάλτο.

Γνωρίστε τα καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένα για το σύγχρονο τρόπο ζωής ώστε να  προσφέρουν αποτελεσματική λεύκανση δοντιών, καλλυντική περιποίηση και προστασία του σμάλτου και να συμβάλλουν στη μείωση της οδοντικής πλάκας, ενώ φροντίζουν την πλήρη στοματική υγιεινή!

Η σειρά λεύκανσης δοντιών YOTUEL περιλαμβάνει προϊόντα καθημερινής χρήσης: οδοντόκρεμες λεύκανσης, πένα λεύκανσης δοντιών, kit λεύκανσης δοντιών για χρήση στο σπίτι, στοματικό διάλυμα, σπρέι για δροσερή αναπνοή και οδοντότσιχλες για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Η πλήρης σειρά προϊόντων ΥOTUEL αποτελεί την ιδανική λύση για την ενίσχυση του σμάλτου, ενώ το προστατεύει από τη διάβρωση που υφίσταται λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής, του στρες, της κακής διατροφής και του καπνίσματος.

 • Λευκαίνει με Carbamide Peroxide (Υπεροξείδιο Καρβαμιδίου), παράγοντα που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι για την επαγγελματική λεύκανση των δοντιών.

 • Κατάλληλη  για την αποτελεσματική μείωση τόσο των ορατών όσο και των μη ορατών δυσχρωμιών των δοντιών με την ελάχιστη τριβή.

 • Περιποιείται και προστατεύει το σμάλτο.

 • Συντελεί στη μείωση της οδοντικής πλάκας.

 • Ιδανική για καθημερινή χρήση.

 • Χωρίς χημικές συνθετικές καθαριστικές ουσίες (sls).

 • Χωρίς αφρίζουσα σύνθεση.

Με σύνθεση που δεν προκαλεί ευαισθησία, επιτρέπει την καθαριότητα σε βάθος ακόμη και για ευαίσθητα δόντια προσφέροντας δροσερή αναπνοή.

Διατίθεται στα φαρμακεία, σε επιλεγμένα καταστήματα Hondos Center, στα Carelab καθώς και στα Super Market ΑΒ Βασιλόπουλος και Θανόπουλος.

Η σειρά προϊόντων ΥOTUEL περιλαμβάνει:

 • ΥOTUEL all in one (οδοντόκρεμα με ουδέτερη γεύση και με δροσερή γεύση μέντας)
 • ΥOTUEL pen (teethgloss για χρήση σε κάθε στιγμή της ημέρας),
 • ΥOTUEL 7 hours Whitening Kit (σύστημα λεύκανσης για εφαρμογή στο σπίτι)
 • ΥOTUEL breath Dental Gum (οδοντότσιχλα χωρίς ζάχαρη)
 • ΥOTUEL breath SPRAY (spray για ανανέωση της δροσερής αναπνοής σε κάθε στιγμή της ημέρας)
 • ΥOTUEL pharma B5 (οδοντόκρεμα για ευαίσθητα δόντια και ούλα)
 • ΥOTUEL classic mint (οδοντόκρεμα με γεύση μέντας)
 • ΥOTUEL mouthwash (στοματικό διάλυμα χωρίς οινόπνευμα).

Η σειρά YOTUEL βοηθά στην ανάδειξη της φυσικής λευκότητας των δοντιών.

Βουρτσίστε τα δόντια σας με την οδοντόκρεμα YOTUEL της αρεσκείας σας, τρεις φορές ημερησίως, μετά τα γεύματα, για 3 λεπτά τουλάχιστον.

Δοκιμάσετε την οδοντότσιχλα Yotuel breath dental gum, η οποία αντιμετωπίζει τη δυσάρεστη αναπνοή με φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο. Αποκτήστε δροσερή και καθαρή αναπνοή. Χαμογελάστε ελεύθερα.

Μην ξεχνάτε να επισκέπτεσθε τον οδοντίατρό σας τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.yotuel.gr 

*Για περαιτέρω πληροφορίες να ζητηθεί η συμβουλή ενός επαγγελματία υγείας

Doc_Υotuel_068