Ουρολογία και Σεξουαλική Υγεία


Εσείς τι σκέφτεστε, λίγο πριν μπείτε στο παιχνίδι, λίγο πριν κάνετε έρωτα;

Εγώ, το τελευταίο χρονικό διάστημα, κάθε φορά που σκεφτόμουν το sex, καρφωνόταν στο μυαλό μου μια και μόνο σκέψη… «Θα τα καταφέρω να σκοράρω;»
Μετά από 2-3 ανεπιτυχείς προσπάθειες, μου είχε γίνει έμμονη ιδέα…


Απέφευγα τη γυναίκα μου και έψαχνα αφορμή να αναβάλω το παιχνίδι. Καθυστερούσα να γυρίσω από το γραφείο. Έπεφτα στο κρεβάτι είτε νωρίτερα, είτε αφού είχε ήδη κοιμηθεί, για να την αποφύγω. Απολάμβανα την ομορφιά της μόνο «στα κλεφτά», όταν σηκωνόμουν τη νύχτα για νερό.


Φυσικά δεν της είχα πει τίποτα… Ούτε και σε κανέναν άλλον βέβαια…

Έλεγα στον εαυτό μου: «Περαστικό είναι καημένε. Είσαι πολύ αγχωμένος αυτή την αγωνιστική περίοδο. Η πίεση στη δουλειά σε έχει καταβάλει.» Έλα όμως, που η αφλογιστία συνεχιζόταν…

Τελικά, το πήρα απόφαση. Μπήκα στο πρώτο φαρμακείο, που συνάντησα πηγαίνοντας για το γραφείο.

«Ξέρετε,» είπα στο φαρμακοποιό, αφού είχα ήδη αγοράσει μερικά παυσίπονα, ένα αντηλιακό και μια κρέμα προσώπου, «έχω διαβάσει για εκείνα τα χάπια, που βελτιώνουν τη στύση. Κάνουν τίποτε;» Το είπα…

Μου εξήγησε. Με άκουσε με προσοχή. Μου έδωσε να καταλάβω, ότι δεν είμαι μόνος και ότι το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν πολλοί άντρες της ηλικίας μου. Με έκανε να νιώσω πιο άνετα με το θέμα.

Έτσι, το απόγευμα στο ιατρείο δεν είχα κανένα πρόβλημα να ανοίξω τη συζήτηση με το γιατρό μου. Του εξήγησα τι ζητάω. Του είπα: «Γιατρέ, θέλω πίσω τη σεξουαλική μου ζωή, θέλω να παίζω την μπάλα μου όπως παλιά! Όχι για 1-2 αγώνες. Θέλω απόδοση ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Υπάρχει σύστημα;»

Υπάρχει! Και τόσο καιρό ήταν μπροστά μου και δεν το έβλεπα. Ήταν τόσο εύκολο. Απλώς έπρεπε να μιλήσω στους ειδικούς. Και αυτοί μου είπαν για τη λύση που μου έδωσε πίσω τη σεξουαλική μου ζωή. Τη λύση που μπορώ να έχω όποτε θέλω με τη διάρκεια που θέλω εγώ!

Αν σκέφτεστε όπως εγώ, μην το σκέφτεστε... Μιλήστε.

Υπάρχει Λύση ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!  

Νέα
04/07/2017

Δημοσιοποίηση Μεταβιβαζόμενων Οικονομικών Αξιών
Δημοσιοποίηση Μεταβιβαζόμενων Οικονομικών Αξιών από την ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ σύμφωνα με τις διατάξεις του Άρθρου 66 παρ. 7α του ν.4316/2014, των γνωμοδοτήσεων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων ...

Διαβάστε περισσότερα »
28/02/2017

Νέο προϊόν: Abasaglar (100 μονάδες/ml)


Διαβάστε περισσότερα »