Κακοσμία Στόματος

AIR-LIFT

Η κακοσμία του στόματος δεν δημιουργείται κατ’ ανάγκη στην στοματική κοιλότητα – αντίθετα, πολλές φορές το πρόβλημα προκαλείται σε σημεία που βρίσκονται πιο κάτω, στον πεπτικό σωλήνα. Βαριά και πικάντικα γεύματα, άδειο στομάχι, στοματική κακοσμία το πρωί – η άμεσα προερχόμενη από το στομάχι κακοσμία αποτελεί ένα συχνό πρόβλημα που όλοι γνωρίζουμε και που είναι και πολύ δυσάρεστο.

Τα biocosmetics laboratories ανέπτυξαν τα μοναδικά καψάκια air-lift τα οποία διαλύονται στο στομάχι όπου και καταπολεμούν αποτελεσματικά την κακοσμία του στόματος και όλα τα αίτια που την προκαλούν. Τα πτητικά έλαια όπως τα έλαια πετροσέλινου (μαϊντανός) και το μινθέλαιο ανέρχονται στον λαιμό και την στοματική κοιλότητα διασφαλίζοντας καθαρή και χωρίς κακοσμία αναπνοή. Τα μη πτητικά έλαια όπως το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο εξαλείφουν στην πεπτική οδό όλα τα αίτια που προκαλούν την κακοσμία του στόματος. Τα καψάκια air-lift είναι κατοχυρωμένα με διεθνές δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και είναι μοναδικά στη φυσική τους σύνθεση και αποτελεσματικότητα που διαρκεί για 5-6 ώρες.

Η καινοτομική, φυσική λύση για την κακοσμία του στόματος

Τα biocosmetics laboratories  εξέτασαν εργαστηριακά τις δυνατότητες του ελαιόλαδου στην καταπολέμηση των βακτηρίων των αρνητικών κατά gram (gram(-) βακτήρια) και των Πτητικών   Ενώσεων Θείου (VSC) – που αποτελούν βασικά αίτια κακοσμίας του στόματος και περιοδοντικών νόσων. Το ελαιόλαδο ρυθμίζει την στοματική χλωρίδα και διατηρεί τη φυσική ισορροπία.

Το air-lift ενεργεί με τον μοναδικό συνδυασμό έξτρα παρθένου ελαιόλαδου και άλλων Μεσογειακών ελαίων.

Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο συνεισφέρει με τα συστατικά του:

  • δρώντας ως αντιοξειδωτικό, αντιφλεγμονώδες, αντιβακτηριακό και με δράση εναντίον της τερηδόνας
  • εξαφανίζει τα αρνητικά κατά gram βακτήρια και τις πτητικές ενώσεις θείου

Η πλήρης σειρά air-lift καταπολεμά την στοματικής και μη στοματικής αιτιολογίας κακοσμία του στόματος εξασφαλίζοντας μια καθαρή αναπνοή με διάρκεια. Οι υψηλές δόσεις ξυλιτόλης, που είναι η πιο φυσική ουσία για την καταπολέμηση της τερηδόνας, προστατεύει από την τερηδόνα παρέχοντας πλήρη στοματική υγεία. 


Νέα
04/07/2017

Δημοσιοποίηση Μεταβιβαζόμενων Οικονομικών Αξιών
Δημοσιοποίηση Μεταβιβαζόμενων Οικονομικών Αξιών από την ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ σύμφωνα με τις διατάξεις του Άρθρου 66 παρ. 7α του ν.4316/2014, των γνωμοδοτήσεων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων ...

Διαβάστε περισσότερα »
28/02/2017

Νέο προϊόν: Abasaglar (100 μονάδες/ml)


Διαβάστε περισσότερα »