Ποιοί είμαστε

Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Έρευνα & Ανάπτυξη

Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ιδρύθηκε το 1984 στην Αθήνα. Το 1994 η Ελληνική εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ προέβη σε κοινοπραξία με την Αμερικάνικη εταιρεία Eli Lilly την οποία έκτοτε αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στη χώρα μας.

Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ σήμερα έχοντας πλέον, 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των φαρμάκων & των παραφαρμακευτικών προϊόντων που προάγουν την υγεία του ανθρώπου βρίσκεται σταθερά μεταξύ των 10 πρώτων φαρμακευτικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Η συνεισφορά μας στην κοινωνία

Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ως πρωτοπόρος εταιρεία στο χώρο της ανθρώπινης υγείας, επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της αλλά και στην άριστη τεχνογνωσία της Eli Lilly στην Έρευνα & Ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων, που προέρχονται τόσο από τα δικά της εργαστήρια σε όλο τον κόσμο όσο και από τις συνεργασίες της με διαπρεπείς επιστημονικούς οργανισμούς.

Όλες οι δραστηριότητες μας έχουν ως θεμέλιο τις Βασικές Εταιρικές Αξίες της Ακεραιότητας, της Αριστείας & του Σεβασμού προς τον Άνθρωπο.

Οι Προτεραιότητες μας

Να παρέχουμε στον Άνθρωπο που νοσεί υψηλής ποιότητας φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα που καλύπτουν πραγματικές ανάγκες και προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις σε σοβαρές ασθένειες

Να δώσουμε ελπίδα στους ανθρώπους που πάσχουν από ορισμένες από τις πιο εξουθενωτικές ασθένειες του κόσμου.

Προσπαθούμε να αλλάξουμε τα σύνορα του τι είναι δυνατόν στην ιατρική. Όραμά μας είναι να αλλάξουμε τις προσδοκίες των ασθενών.

Να εξασφαλίσουμε την ασφαλή και έγκαιρη διάθεση των νέων και ήδη υπαρχόντων φαρμακευτικών προιόντων στην Ελληνική αγορά συνεργαζόμενοι με όλους τους εταίρους της υγειονομικής περίθαλψης

Να παρέχουμε υποστηρικτικά προγράμματα που συμβάλλουν στην εκπαίδευση των Ανθρώπων που νοσούν και στην καλύτερη χρήση των φαρμάκων, ώστε να αυξάνεται η συμμόρφωση στη θεραπεία και να επιτυγχάνονται οι καλύτερες δυνατές εκβάσεις

Να εξασφαλίζουμε την έγκυρη και υπεύθυνη επιστημονική ενημέρωση για τα σκευάσματα

Να ανταποδίδουμε στην κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιούμαστε, με τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία τους

Εταιρική Διακυβέρνηση

Επιχειρούμε με πρακτικές που αντανακλούν την προσήλωση μας στο Εθνικό και Ευρωπαϊκό Δίκαιο.

Είμαστε εστιασμένοι στην εμφύσηση στους εργαζομένους μας, συμπεριφορών Επιχειρησιακής Δεοντολογίας & Διαφάνειας, μέσω της εφαρμογής ενός καλά οργανωμένου συστήματος Πολιτικών Διαχείρισης Κανονιστικής Συμμόρφωσης.

Στη ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ–ΛΙΛΛΥ, η  συμμόρφωση με τους τοπικούς και διεθνείς νόμους, τη Φαρμακευτική Νομοθεσία και τον κώδικα δεοντολογίας του ΣΦΕΕ είναι ευθύνη και δέσμευση συνολική και του καθενός ξεχωριστά.

Δέσμευση της εταιρίας μας σε ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές

Μέρος του Συστήματος Διαχείρισης Συμμόρφωσης αποτελεί ο εταιρικός Κώδικας Δεοντολογίας «Κόκκινο Βιβλίο»  σκοπός του οποίου είναι να θέσει τις κατευθυντήριες οδηγίες και τις βασικές αρχές που εκφράζουν τη δέσμευση της εταιρείας σε ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές.

Επιπροσθέτως, υπάρχει μία σειρά πολιτικών της εταιρείας που αποτυπώνουν τη συμμόρφωσή της με τους νόμους και τους ισχύοντες κανονισμούς  που συνοψίζουν τους βασικούς κανόνες και τις υποχρεώσεις που έχουν ενσωματωθεί στην καθημερινή επιχειρηματική πρακτική της εταιρείας και με τους οποίους θα πρέπει να συμμορφώνεται το σύνολο των εργαζομένων.

Υπεύθυνη διαχείριση των φαρμακευτικών προϊόντων – διασφάλιση ποιότητας προϊόντων

Στη ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ –ΛΙΛΛΥ υπάρχουν κατάλληλες εγκαταστάσεις που ανταποκρίνονται στα διεθνή πρότυπα ποιότητας για τη σωστή αποθήκευση των φαρμακευτικών προϊόντων μας.

​Στην εταιρεία υπάρχει σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την Εισαγωγή, Αποθήκευση, Διανομή και Πώληση Φαρμακευτικών Προϊόντων» σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001.

Η Εταιρία εφαρμόζει συγκεκριμένες διαδικασίες σχετικά με τη φαρμακοεπαγρύπνηση, την αναφορά παραπόνων για προϊόντα της εταιρείας και παράπονα των πελατών ενώ έχει καθιερωμένη διαδικασία επιστροφής προϊόν.

Θεραπευτικές κατηγορίες που δραστηριοποιούμαστε

Οι θεραπευτικές κατηγορίες στις οποίες απευθύνονται τα φάρμακα της εταιρείας μας είναι:

 • Ο Διαβήτης
 • Η Ογκολογία
 • Η Κατάθλιψη
 • Η Σχιζοφρένεια
 • Η Διπολική Διαταραχή
 • Η Οστεοπόρωση
 • Η Στυτική Δυσλειτουργία
 • Η Καλοήθης Υπερπλασία Προστάτη
 • Η Πνευμονική Υπέρταση
 • Η Δυσλιπιδαιμία
 • Η Καρδιαγγειακή Νόσος
 • Οι Διαταραχες Ανάπτυξης
 • Οι Λοιμώξεις